Zonguldak Valisi Ali Kaban ve eşi Neriman Kaban, 10 Aralık 2016 Cumartesi günü İstanbul’da meydana gelen hain bombalı terör saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Bilgin’in, Kozlu ilçesindeki ailesini ziyaret ettiler. Şehidimizin babası Yaşar Bilgin ve annesi Aynur Bilgin ile yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Ali Kaban, daima şehit ailelerin yanlarında olarak, onların acılarını paylaştıklarını, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü hiçbir şekilde hainlerin bozamayacağını söyledi.

Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Ziyarette Vali Kaban’a; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve eşi Özlem Karakaya, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi ve eşi Hatice Selvi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve eşi Hafize Turanlı, İlçe Müftü Vekili İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy ve diğer yetkililer eşlik etti.
ŞEHİDİMİZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Öte yandan dün de, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın katılımıyla Şehit Polis Memuru Hasan Bilgin’in mevlidi, Kozlu Aziziye Camisi’nde okutuldu. Şehit yakınları, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, belediye yetkilileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Editör: Pusula Gazetesi