Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Kaynaşlı Bolu Dağı güzergahında uygulama yapan ekipleri denetleyerek, zor koşullarda mesailerine devam eden ekiplere baklava ikram etti.
Düzce'de yoğun kar yağışı etkisini arttırarak devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşanmaması için başlatılan çalışmalar kapsamında ise ekipler, Kaynaşlı Bolu Dağı mevkiinde mesailerini sürdürüyor. Düzce Valisi Zülkif Dağlı da Bolu Dağı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, uygulama yapan trafik ekiplerini ziyaret etti.
Vali Dağlı'ya ziyaret sırasında İl Jandarma Alay Komutanı Yılmaz Özdemir, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da eşlik etti. Kar çalışmaları hakkında bilgi vererek karayolunda ulaşımla ilgili sorun olmadığını söyleyen Düzce Valisi Zülkif Dağlı, "Yolumuz trafiğe açık. Hem D-100 hem de otobanda trafikle ilgili bir kapanma söz konusu değil. Karayolları ekiplerimiz yolun tuzlamasını yapıyorlar ve açık halde tutuyorlar. Emniyetimiz ve jandarmamız ile birlikte burada tedbirleri alıyorlar. Trafiğe uygun olmayan araçların geçişine izin verilmeyecek. Özellikle kar lastiği olmayan araçların geçişine zaten izin verilmiyor" dedi.
Köy yollarında ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini de söyleyen Vali Dağlı, 47 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu belirtti. Tüm köy yolları açılmadan ekiplerin mesaiyi bırakmayacaklarını ifade eden Vali Dağlı, görevlerini sürdüren emniyet ekiplerine tatlı ikramında bulundu.
İkramlar sırasında İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, "Kış mevsiminden dolayı mesaimiz zorlu olacak arkadaşlarımız güçlü olsunlar" derken, Vali Dağlı ise "Arkadaşlarımıza enerji versin" diyerek görevi başındaki polislere moral verdi.
Editör: Pusula Gazetesi