Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça’yı makamında ziyaret ederek taziyelerini bildirdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Belediye Meclis Üyeleri Onur Yiğit, Bahri Malakçı, Fuat Kalaycı, Cengiz Gökçe ve İrfan Kabuk ile birlikte Çaycuma Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Çaycuma Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Özlem Kaydır, Mali İşler Müdürü Körpüş Mısırlı, Zabıta Müdürü Mürsel Çoban’ın da eşlik ettiği heyeti makamında kabul eden Emniyet Müdürü Osman Seyfi Paça, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Paça, “Çaycuma’da, belediyemizi, zaten her zaman yanımızda görüyoruz. Ancak böylesi bir günde ziyaretimize gelmenizden son derece mutlu olduk. Bu birlik ve beraberlik ruhu ile terör belasının üstünden geleceğiz” dedi.

SALDIRI ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNE, BÜTÜNLÜĞÜNE YÖNELİKTİR

Taziye ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Kantarcı, “Beşiktaş’taki menfur saldırı hepimizi derinden yaraladı. 44 kardeşimizi yitirdik. Acımız çok büyük. Ülkemizde huzur ve güveni tesis etmek için, mesai mefhumu dinlemeden için cefakârca çalışan emniyet güçlerimize yönelik bu saldırı, aynı zamanda, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne yöneliktir. Bu duygularımızı Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Seyfi Paça’ya da ilettik, yanlarında olduğumuz mesajını verdik. Kahraman polisimizle hep gurur duyduğumuzu, yanlarında olduğumuzu belirttik. Bu vesileyle hain saldırıda şehit düşen tüm evlatlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Ziyareti sonrası Çaycuma Belediye Basın bürosundan servis edilen fotoğraflarda Bülent Kantarcı'nın gülen fotoğrafı tepkilere neden oldu.

44 polisin şehit düştüğü İstanbul Beşiktaş'taki bombalı sonrası basına böyle bir fotoğraf servis edilmesi sorumsuzluk olarak yorumlandı.

Editör: Pusula Gazetesi