E-ticaret farkındalık zirvesinin ikincisi geçen yıl olduğu gibi bu yılda Serbay Interactive'nin katkılarıyla Düzce'de gerçekleştirilecek.
Türkiye'nin önde gelen e-ticaret şirketlerinden IdeaSoft satış direktörü Taner Önen başta olmak üzere profesyonel e-ticaret danışmanlarının konuşmacı olarak katılacağı konferansa Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yapacak.
Konferansa, iPara ödeme sistemleri satış ve müşteri hizmetleri müdür yardımcısı Ufuk Yüksel'in yanı sıra DTSO, Genç MÜSİAD Düzce Şubesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu (GGK) üyelerinin yanısıra e-ticaret sektörüne geçiş yapmak, yeni iş kurmak isteyen tüm girişimcilerin katılması bekleniyor.
Konferans hakkında açıklamalarda bulunan Serbay Interactive yöneticilerinden Görkem Özdemir, "İlkini gerçekleştirdikten sonra bu konferansın ikincisini düzenlememize en büyük neden Düzceli KOBİ'lerden gelen yoğun taleptir. E-Ticaret, gerek bugünün gerekse de geleceğin en önemli sektörlerin başında geliyor. Düzenlenecek olan konferans inanıyorum ve biliyorum ki Düzceli işletmecilerimizin bakış açılarını değiştirecek ve yeni atılımlar yapmalarına öncü olacaktır" dedi.
Özdemir, konferansın içeriğinden de bahsederek, Türkiye'de e-ticaret pazarı, geleceği ve bu pazarda başarının sırlarının paylaşılacağını, amaçlarının ise e-ticaret sektörüne bir adım atmak isteyen kişi ve firmaları bilgilendirmek olduğunu sözlerine ekledi.
DTSO konferans salonundaki konferansın 15 Aralık Perşembe günü saat 16:30 - 19:15 arasında yapılacağını söyleyen Özdemir, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konferansa tüm girişimcilerin katılımını beklediklerini sözlerine ekleyerek etkinlik takvimine http://bit.ly/EticaretZirvesi linki üzerinden ulaşıp detaylı bilgi sahibi olunabileceğini sözlerine ekledi.
Editör: Pusula Gazetesi