Bank Asya 1. Lig´in 10. haftasında sahasında Bucaspor´u 3-0 mağlup eden Kardemir Karabükspor´da Karşıyaka maçı hazırlıkları başladı.
Hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarına Yaşar Kaptan Çebi Tesisleri´nde teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde başlayan kırmızı-mavililerde geçen hafta alınan 3 puanın rahatlığı ile neşe içersinde oldukları gözlendi.
İdman öncesi teknik direktör İldiz, oyuncularla yaklaşık 10 dakika Bucaspor maçında alınan 3-0´lık galibiyetin değerlendirmesini yaparak, futbolcuları kutladı.
Takım daha sonra ısınma ve düz koşu ile çalışmalara başlarken, Birol, Mahmut, Aydın sakatlığı sürerken, Engin´in ayağında çekme ve Sertan´ın ise sırtında aldığı darbelerden dolayı ağrıları olduğu için idmana çıkmadı.
Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, geçtiğimiz hafta sahalarında Bucaspor karşısında iyi performans ve iyi konsantre sonrası net bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bu hafta yine kendi sahamızda Karşıyaka ile mücadelemiz var. Zorlu bir mücadele olacak. Karşıyaka bu grubun en iyi takımlarından bir tanesi. Zaman zaman puan kaybı yaşasa da buraya puan koparmaya gelecek. Biz de oynadığımız oyunu geliştirerek seyircimizin de desteği ile sahadan galip ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
İldiz, takımda Mahmut, Birol ve Aydın´ın sakatlıklarının devam ettiğini cezalı oyuncularının da olmadığını söyleyerek, "Engin´in ayağında hafif bir çekme var ama hafta sonuna kadar yetiştirmeye çalışıyoruz. Sertan´ın belinde darbeden doğru bir sıkıntı var, MR´a gönderdik. Bu futbolcuların durumu hafta sonu belli olacak. Sonuçta Kardemir Karabükspor´un belli bir kadrosu var, bu kadro içersinde her hangi bir 11 sahaya çıkıp oynayabilir" diye kaydetti.
Takım daha sonra düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kafa topu ile gol yollarında çalışma yaptı.
Editör: Pusula Gazetesi