Ülke genelinde demokrasi açılımı ile ilgili sıcak gelişme ve tartışmalar yaşanırken, Zonguldak&[#]8217;ta yaklaşan Cumhuriyet Bayramı öncesinde kent merkezindeki tüm bilbordlar, Atatürk resmi ve Cumhuriyet afişleri ile donatıldı.
Zonguldak&[#]8217;ın kent merkezinde bulunan tüm bilbordlar, Cumhuriyetin 86. kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Atatürk posterleri ve Cumhuriyet afişleri ile donatıldı. Afişlerde dev Atatürk resimlerinin yanı sıra Türkiye haritası ile Atatürk&[#]8217;ün, &[#]8220;Ne mutlu Türküm diyene. Hürriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir. Türk milletinin karakterine ve adaletine en uygun idare Cumhuriyet idaresidir&[#]8221; gibi sözleri de yer aldı. Afişlerde, 86. Yıl ibaresinin yanı sıra, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin logoları da bulunuyor.
Afişlerle, emeğin başkenti olarak bilinen Zonguldak&[#]8217;ta Cumhuriyet Bayramı&[#]8217;nın coşkuyla kutlanması planlanıyor.
Editör: Pusula Gazetesi