Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde 21 Kasım 2016 tarihinde özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Mustafa Sarı ve yaralı olarak kurtulan Rıdvan Okumuş’un aileleri, Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve eşi Özlem Karakaya, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer, İlçe Müftü Vekili İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy, Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Özdoğan, Mütevelli Heyeti üyeleri, okul öğretmenleri ile birlikte evlerinde ziyaret edildi.

Yapılan ziyaretlerde, ailelerin evlerinde dualar edilerek, ailelerin önceden tespit edilen ihtiyaçları ve çocukların istekleri Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban ve Kaymakam Ahmet Karakaya tarafından aile fertlerine takdim edildi.

Gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Ahmet Karakaya devletin sağladığı imkanlar çerçevesinde destek olunduğunu belirterek, başsağlığı dileklerini iletti.

Aileler ise, devletin tüm kurumları ile yanlarında oldukları inancını ve ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Öte yandan ailelere; nakdi, gıda ve giyim yardımı, 2 adet bilgisayar, ders çalışma masaları yardımı yapılırken, evlerinin çatı onarımına ise başlandığı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi