Türkiye'nin dört bir yanında modern dev statlar yükselirken, Zonguldak'ın kanayan yarası haline gelen stat sorununu görmezden gelen siyasilere ders vermek, ülke gündemine oturmak, ulusal medyalara konu olmak için İstanbul'da yaşayan gurbetçiler ayaklandı. Gurbetçi Elmaslar taraftar grubu yaptığı organizasyonla Cumartesi günü Zonguldakspor'un Fatih Karagümrükspor ile yapacağı maç öncesinde yüzlerce Zonguldaklı gurbetçi 11.00'da Edirnekapı Şehitliği'nde toplanacak. Zonguldakspor'un Karagümrük'le maç oynayacağı Vefa Stadı'na toplu olarak meşale yakıp pankart açarak gidecek Gurbetçi Elmaslar tüm taraftar gruplarını bu dev yürüyüş ve organizasyona katılmaya davet etti. Tüm Ulusal Medyaya da whatsap yolu ile mesaj atacak olan taraftarlar İstanbul'u ayağa kaldıracak.
ZONGULDAK UYUMAYA DEVAM
Böylesine önemli bir sorun karşısında uyumaya ve sağıra yatmaya devam eden Zonguldak'ı utandıran Gurbetçi Elmaslar'ın yapacağı dev organizasyona Zonguldak taraftar grupları Ultras Elmas ve Genç Zonguldaklılar'ın da İstanbul'a erken gidip bu yürüyüşe katılmaları bekleniyor.
TEBRİKLER GURBETÇİ ELMASLAR...
Gurbetçi Elmaslar "Kış ayları başlar başlamaz derin kış uykusuna yatan Milletvekillerimiz... Kış uykusundan uyanın, kentinize ve takımınıza sahip çıkın. Çakma tribün değil YENİ STAD istiyoruz" mesajı verecekler... Cumartesi İSTANBUL yanacak...
Editör: Pusula Gazetesi