Zonguldakspor Teknik Direktör Şenol Demir Pazar günü Devrek İlçe Stadı’nda oynadıkları Fethiyespor maçında rakibin maç boyunca 2-3 pozisyon bulabildiğini belirterek maçın son bölümlerinde kontraaktan da bir pozisyonları olduğunu söyledi.

KARAGÜMRÜK İÇERDE-DIŞIRDA FARKLI
Ligin devam ettiğini belirten Teknik Patron Şenol Demir Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Karagümrükspor’un da çok farklı bir takım olduğunu, içerde ve dışarıda farklı oynadıklarını söyledi.
Demir “Lig devam ediyor yapacak bir şey yok. Önümüzde Karagümrük maçı var. Karagümrük içerde etkili oynayan bir takım. En son İstanbulspor’u sahasında 2-0 yendi. İçerde daha farklı dışarı da daha farklı oynayan bir ekip. Ligde 14 puanı bulunuyor. Bizi yenmesi halinde 17 puanı oluyor. Puan farkını da 3’e indiriyor. Yenilirsek altta ki takımlar da bize yaklaşacak. O nedenle Karagümrük maçı bizim için çok önemli müsabaka haline geldi. Yenersek de üst taraflarda iyi maçlar var. Amed deplasman da, Keçiören, Erzurumspor maçı. İstanbul, Of’ta yenersek de yukarıları zorlama şansım olacaktır” dedi.

“GALİBİYET İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ”
Demir İstanbul deplasmanında Karagümrük’e karşı önemli bir maç oynayacaklarını belirterek “Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Çocuklar ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır. İnşallah oradan puan ya da puanlarla döneceğiz” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi