PTT´nin 169. kuruluş yıldönümü PTT Bartın Şubesi tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kutlamalar nedeniyle ilk olarak PTT Müdürlüğü personeli tarafından Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından 5 kişilik motorize PTT çalışanı tarafından şehir turu gerçekleştirildi. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle PTT Başmüdürlük binasında açıklama yapan PTT Bartın Başmüdürü Ufuk Evirgen; "Posta Hizmetleri, köklü bir tarihi geçmişe sahip olan kuruluşumuzun bu yıl 169. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız. Kuruluşumuzun 169 yıllık tecrübesini teknoloji ile birleştirerek kendini yenilemiş bir PTT Bank ve PTT Kargo ile birçok yeni hizmeti halkımıza sunmuştur" dedi.
Amacımız daya iyi hizmet
Yapılan yeni düzenlemelerle vatandaşlara daha sağlıklı hizmet verir hale geldiklerini belirten Başmüdür Evirgen; "PTT merkezleri tüm fatura ve ödemelerin yapılabildiği, emekli maaşlarının alınabildiği ve diğer bankacılık hizmetlerinin "süratli güvenli, kaliteli ve ucuz" olarak verildiği merkezler haline gelmiştir. Hizmet binalarımızın PTT Bank konseptine uygun olarak yenilenmesi sonucu vatandaşlarımıza daha çağdaş ortamlarda hizmet sunulmaya başlanmıştır. Bartın ve Amasra merkezlerimizde yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. Kozcağız Kurucaşile ve Ulus ilçelerimizin çalışmalarına bu yıl içinde başlanacaktır. Kuruluşumuzun geçen yıl başlatmış olduğu PTT KARGO hizmeti her gün daha çok ilgi görmekte ve halkımıza en ucuz kargo hizmeti verilmektedir. Bartın ve Akçamescit köyünde iş yerleri açılmıştır" diye konuştu.
Değişim ve gelişimde hızlıyız
PTT´yi daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarının sürdürdüklerini ifade eden Evirgen; "Daha önce yaya olarak yürütülen köy dağıtım hizmetlerimiz araçlarımızla motorize olarak yapılmaya başlanmıştır. Tüm iş yerlerimize güvenlik amaçlı olarak kamera sistemleri kurulmuştur. Bartın il merkezimizde posta çeki hesabı olan "PTT kart" sahiplerinin 24 saat yaralanabileceği ATM cihazı hizmete verilmiştir. Kuruluşumuz halkımıza layık olduğu en iyi hizmeti vermek için, değişim ve gelişim hamlesini daha hızlı olarak sürdürecektir. Bartın Merkez ile Amasra, Kurucaşile ve Ulus ilçelerinde toplam 85 personelin çalıştığı PTT Müdürlüğü 169. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam edecek" ifadesini kullandı.
169. müşteriye hediye verildi
Kutlamalar çerçevesinde PTT tarafından 169. müşteriye hediye verildi. PTT Müdürü Turhan Şahin; "Ankara PTT Eğitim Merkezi´nde öğretmen olarak görev yapıyordum ve yaklaşık iki hafta önce Bartın´daki görevime başladım. Bartın´daki yayın hayatına yeni başlayan Pusula Gazetesi´ne de başatılar diliyorum. Bu yıl 169´ncu kuruluş yıl dönümümüz olmasından dolayı Fatma Kırmızıbakır adındaki müşterinize 169´uncu müşterimiz olduğu için hediye verdik. Bu her yıl geleneksel hale geldi. Müşterinize Pul kataloğu, Flash Bellek, şapka, t-şort ve duvar saati hediye ettik" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi