SON DAKİKA...

Kendisini telefonla arayanlara Almanya’dayım diyen Satılmış Gebeş’in Tayland’ın Phuket adasına gittiği ortaya çıkınca sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Valilik makamından almış olduğum yurt dışı çıkış izni ile 10 gün yıllık izne ayrıldım. Ce yurt dışına çıktım. Allahım’a şükürler olsun okyanusun ortasında Müslüman köyünü ziyaret etmek ve oradaki Müslüman kardeşlerimizle ibadet etmekte nasip oldu. Bugünleri bize gösteren Mevla’ma ne kadar şükür etsem azdır”

Vatandaşlar, Satılmış Gebeş'in Phuket'ten başka fotoğraflar yayınlamasını bekliyor...

Öte yandan Satılmış Gebeş'e Devrekli ünlü avukat Kadir Karaçelebi'nin eşlik ettiği öğrenildi.

----------------------------------

Uzakdoğu gezisine çıkan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, görevi başındaymış gibi paylaşım yapmaya devam ediyor.

Japonya’nın başkenti Tokyo’ya uçan Satılmış Gebeş’in Tayland’a geçeceği oradan da Phuket adasında tatil yapacağı öğrenildi.

Doğal güzelliklerinin yanı sıra ‘çapkın erkeklerin kabesi’ olarak bilinan Phuket Adası'na geçecek olan Satılmış Gebeş’in orada elde edeceği deneyimleri Çaydeğirmeni’ne aktarması bekleniyor.

Satılmış Gebeş, bugün sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yaptı:

“MİSYONUMUZ: "Proje Üretmek. Ürettiğimiz Projelerle Beldemizi Kalkındırmak, Geliştirmek, Büyütmek. Beldemizi hiçbir yere muhtaç etmemek."

Kısacası; Üretmek. Ürettiğini tüketmek. Ve kimseye muhtaç olmamak.

Satılmış GEBEŞ /Çaydeğirmeni Belediye Başkanı”

Uzakdoğu’dan yapılan bu paylaşımın nedeni anlaşılamadı.

Editör: Pusula Gazetesi