Kdz. Ereğlili ressamlardan Cengizhan Ünlütürk, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı ziyaret ederek Karadeniz Ereğli tablosu hediye etti.
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde yetişmiş ressamlarından Cengizhan Ünlütürk, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı ziyaret etti. Ünlütürk ziyaretinde, Başkan Posbıyık´a Ereğli´de kaldığı yıllardan itibaren kendisine ve sanata verdiği değer ve önemden dolayı Karadeniz Ereğli tablosu hediye ederken, &[#]8220;Başkanımıza sanata ve şahsıma gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar Ereğli´de olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkanımız yaptığı tarihi anıtlarla. Düzenlenen sergilere ve sanatsal etkinliklere verdiği destekle ne kadar sanatsever olduğunu bir kez daha göstermiştir&[#]8221; dedi.
Başkan Posbıyık ise ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirterek, &[#]8220;Cengizhan kardeşimiz çok başarılı bir sanatçı. Ereğli´yi çok seviyor. Kendisinin Ereğli ile ilgili olarak çok sayıda tablosu var. Bizde kendisini Ereğli´de görmekten son derece mutluyuz. Kendisine memleketi Ereğli´ye en kısa zamanda tekrar yerleşmesini öneriyorum. Çalışmalarını ise yakından takip ediyoruz. Kendisine undan sonra ki çalışmalarında da aynı başarının devamını dilerim. Kendisine desteğimiz her zaman devam edecektir&[#]8221; dedi.
Başkan Pobıyık, Ünlütürk´e üç boyutlu Atatürk portresi hediye ederek Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine davet etti.
Editör: Pusula Gazetesi