Cumhuriyet Halk Partili 11 Milletvekili Denizli Valisi Yavuz Erkmen´i ziyaret etti.
Denizli´de küresel kriz nedeniyle tekstil sektöründe yaşanan sorunları incelemek amacıyla kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, İzmir Milletvekili M. Ali Susam, Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Giresun Milletvekili Eşref Kara İbrahim, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Burdur Milletvekili Kerim Özkan, Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Bursa Milletvekili Abdullah Özer, Zonguldak Milletvekili Ali Kocal ve Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür Vali Yavuz Erkmen´i ziyaret etti.
Ziyaretleri nedeniyle Milletvekillerine teşekkür eden Vali Erkmen, &[#]8220;Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Demokraside herkesin değişik görüşte olacağı tabidir. Bu çok doğaldır. Heyet olarak, gerek bizlerle, gerek sanayicilerimizle, gerekse vatandaşlarımızla temasları sonrasında, Denizli ile ilgili bir değerlendirme yapacaklardır. Bunu da ilgili yerlere taşıyacaklardır. Bu anlamda ben de bildiklerimi kendilerine katkı anlamında sundum. Kendilerinden de gerekli değerlendirmeleri almış oldum. Ondan dolayı da memnuniyetimi belirtmek istiyorum" dedi.
CHP´li Milletvekilleri adına konuşan Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise, &[#]8220;Denizli ile ilgili bilgileri almak için en doğru yerde olduğumuza inanıyorum. Kendisi bizimle bir takım rakamları paylaştı. Teknik niteliği oldukça yüksek bir görüşme yaptık&[#]8221;diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi