Hakkari Belediyesine atanan kayyuma danışmanlık görevine getirilen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Hakkari'ye ilk ziyaretini gerçekleştiriyor.
Geçtiğimiz günlerde Hakkari belediyesine kayyum danışmanı olarak atanan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari'ye ilk ziyaretini yapıyor. Hakkari'ye gitmeden önce kısa bir açıklama yapan Başkan Keleş, AK Parti Genel merkezin yaptığı görevlendirmenin Türkiye Cumhuriyeti devletinin kendisine duyduğu güvenin bir tezahürü olduğunu belirtti.
Başkan Keleş "4 büyük belediye o bölgede bazı ihtiyaçların giderilmesi noktasında görevlendirildi. Belediyecilikte başarılı olmuş başkanlar olarak gittiğimiz yerlerde tecrübelerimizi aktaracağız. Bölgeye giderek oradaki şartları gözden geçireceğiz ve raporlar hazırlayacağız. Öncelik sırayla o vilayetlerin kalkınmasını sağlayacağız. Belli bir süre yok ama 1 yıl süreceğini tahmin ediyorum. Riskli bir bölge. Buraya aksettirildiği kadar olmadığı yönünde bilgi aldık fakat her gün insan ölüyor. Bölgede en zor olan kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi bilemiyorsunuz. Kim devletin yanında kim değil bilemiyorsunuz. Kolay bir görev olmadığını düşünüyorum ancak biz iyi günde de kötü günde de devletimizin bekası için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi