Çaycuma´ya bağlı Nebioğlu Beldesi&[#]8217;ndeki Nebioğlu İlköğretim Okulu&[#]8217;na hayırsever İşadamı Nazmi Yücel ile Çetin Verim eğitime destek projesi kapsamında sınıf donanımı desteğinde bulundular.
İki hayırsever işadamı tarafından donatımı yapılan sınıfların açılışına Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Recep Demirtaş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğdu, Çaycuma Jandarma Bölük Komutanı Bayram Kayıkcı, CHP İlçe başkanı Şeref Köktürk, İlçe Tarım Müdürü Aydın Çelik, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Umut Başoğlu, Çaycuma İlçe Sağlık Grup Başkanı Erol Açmalı, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Emeksiz ve çevre okulların müdürlerinin yanı sıra okul öğrencileri ile veliler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Nebioğlu beldemizin hayırsever Eczacısı Nazmi Yücel ve beldemiz esnaflarından aynı zamanda Okul Aile Birliği Başkanımız Verimoğlu Ticaret adına Çetin Verim, Okulumuza, Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi kapsamında sınıf donanımı desteğinde bulunmuşlardır. İki hayırsever vatandaşımıza okulum adına teşekkür ediyorum" dedi.
Hayırsever İşadamı Nazmi Yücel´de yaptığı konuşmada" Nebioğlu beldesini ve insanlarını çok seviyorum. Okulu çok seviyorum. Onun için Nebioğlu İlköğretim okulunun bir sınıfını donatarak eğitime destek verdim" dedi.
Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman da Yücel ve Verim&[#]8217;e teşekkür etti.
Yardımlarından dolayı Nazmi Yücel´e Kaymakam Hasan yaman plaket verirken, Cetin Verim´e de İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Demirtaş plaket verdikten sonra sınıfların açılış kurdelesini Kaymakam Hasan Yaman, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Demirtaş, Bölük Komutanı Bayram Kayıkcı, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğdu ve hayırsever Nazmi Yücel ile Çetin Verim kesti. Açılıştan sonra sınıfları gezen Hasan Yaman, Okulun eski hali ile yeni halini gösteren sine vizyonu izledi.
Editör: Pusula Gazetesi