Halk Bankası Müdürü olarak uzun yıllar Zonguldak'ta başarıyla görev yaptıktan sonra Karabük Halk Bankası Müdürlüğü görevine getirilen Metin Koçer yaşama veda etti.

Koçer pankreas kanseri nedeniyle Ankara'sa ameliyat olmuş 6 ay süreyle tedavi görmüştü.

Koçer'in cenazesi 18 Kasım 2016 Cuma günü öğle namazının ardından Artvin'de toprağa verilecek.

Zonguldak’ta görev yaptığı dönemde Artvin İli Yardımlaşma Derneği’nin ikinci Başkanlığı’nı yapan Koçer renkli ve esprili kişiliği ile tanınıyordu. Bir süredir kanserle savaşan Koçer geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımda şöyle yazmıştı;

“Şu anda sorunlar yaşayan bütün dostlara… Bir iyi niyet çağı başlatalım. Hepimizin şu anda olumlu duygulara ve iyi niyetlere ihtiyacımız var. Adınızı görmezsem anlarım, ancak dostlarımdan, nerede olursanız olun, bu yazıyı kopyalayıp duvarınıza yapıştırmanızı istiyorum; sadece aile sorunları, sağlık sıkıntıları, iş dertleri, o ya da bu konuda endişeleri olan ve sadece birinin umursadığını bilmeye ihtiyaç duyanlara bir anlık moral desteği vermek için. Bunu hepimiz için yapalım, çünkü kimse sorunlardan bağımsız değildir. Umarım bu yazıyı bütün dostlarımın duvarında görürüm. Bazılarının duvarlarında göreceğimi biliyorum!!! Ben bir dostum için yaptım ve siz de yapabilirsiniz. Ama paylaşmak yok; kopyalayıp yapıştıracaksınız nezaket kalpten gelen bir çabadır, bir düğmeye basmak değil. Sevgi ile kalın...” Pusula Yayın Grubu olarak Metin Koçer’e Allah’tan rahmet ailesine ve dostlarına sabır dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi