Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanları Toplantısı&[#]8217;na katılan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, &[#]8220;Genel Başkanımızın başkanlığında aylık İl Başkanları Toplantımızı yaptık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Başkanlık Divanımız artık Zonguldak'ın sorunlarını bir Zonguldaklı kadar biliyor" dedi.
"ZONGULDAK'IN DEVLET POLİTİKASINA İHTİYACI VAR"
Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar olması durumunda Genel Başkanları Devlet Bahçeli'den Zonguldak'a devlet politikasının uygulanacağının sözünü aldığını belirten Ayan, &[#]8220;Genel Başkanımızın başkanlığında aylık İl Başkanları Toplantımızı yaptık. Bizim önceliğimiz şu anda ilçe kongrelerinin başlamasıdır. Arkasından il kongreleri ve büyük kurultayımızı yapılma sürecine gideceğiz. Fırsat bulduğumuz her platformda Zonguldak&[#]8217;ımızın sorunlarını anlatmaya çalışıyoruz. Genel Başkanımız ve Başkanlık Divanımız, artık bir Zonguldaklı kadar, her şeyi biliyor. Problemlerimizin farkındalar. Zonguldak&[#]8217;la ilgili olarak Genel Başkanımızın, MHP iktidar olduğu zaman şehre devlet politikası uygulama sözü var. Ciddi anlamda devlet desteğinin olması gerekiyor. Bunu sizlerde biliyorsunuz" şeklinde konuştu.
"TÜRKİYE'NİN MHP'YE İHTİYACI VAR"

İktidar partisi olan AK Parti ile MHP&[#]8217;nin arasındaki durumu Başkanlık Divanı&[#]8217;ndan bir kişinin Zonguldak'a gelerek halka aktaracağını belirten Ayan, &[#]8220;Türkiye, 15 Temmuz&[#]8217;da dibe vurma tehlikesi yaşadı. MHP Türkiye&[#]8217;nin yegane sigortası olarak elinden gelen fedakarlığı göstermiştir. Mevcut bir hükümet var. Dört yıllığına meclisi yönetme şansı almıştır. Türkiye&[#]8217;nin aksamaması için yapılan destekler bu manada doğrudur. MHP kendi parti felsefesini dile getirmeye yine devam edecektir. Bunda herhangi bir şey yok. Bu yakınlaşma ya da destek sürecini MHP&[#]8217;nin başkanlık divanından bir başkan yardımcısı ilimize gelerek bununla ilgili açıklama yapacaktır. 7 Haziran seçimleri 1 Kasım genel seçimleri ve 15 Temmuz&[#]8217;da yaşanan tüm sıkıntıları, MHP&[#]8217;nin Türkiye için yüklenmiş olduğu misyonu konferans şeklinde ya da istişare şeklinde aktaracaktır. Benim sizlere söyleyebileceğim Türkiye&[#]8217;nin MHP&[#]8217;ye ihtiyacı olduğudur. MHP&[#]8217;de Türk milletinin bekası için bir misyonu yüklenmiştir" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi