AK Parti Zonguldak Teşkilatı Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetimi Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz&[#]8217;ı ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Teşkilatı Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve yönetim kurulu üyeleri dernek başkanı Mustafa Yorulmaz&[#]8217;ı makamında ziyaret etti. Kongre sonrası yeniden göreve gelen Mustafa Yorulmaz&[#]8217;ı tebrik eden Kazancı, &[#]8220;İnsanların tek çatı altında yaşaması için AK Parti böyle bir karar almıştır. 26 senedir ülkemizde olan terör belası için partimiz böyle bir açılım yapılmıştır. Umuyoruz bu konuda muvaffak olunur. Barış ortamı içinde birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözülmesi gerekir. Bizler her zaman başkanımızın yanındayız. Bizler istiyoruz ki artık hiçbir evladımız şehit düşmesin. Zor bir süreçten geçiyoruz. AK Parti olarak risk alıyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Mustafa Yorulmaz ise &[#]8220;Bizler 30 bin şehit verdik. Bu ülke bizim. Şehit aileleri çocuklarına gelince hiçbir şey yok. Şehit çocukları işsiz geziyor. Teröristlerin affedilmesini istemiyoruz. Onların istedikleri açılım değil onların istedikleri toprak. Başka bir şey istemiyorlar. Bizler açılım olmasını istemiyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Heyet ardından DP Zonguldak İl Başkanlığı´nı ziyaret etti.
Editör: Pusula Gazetesi