CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Belediye Başkanı Cemal Akın´ın ´´Geçmiş dönemde Bartın´da hiçbir kalıcı yatırım yapılmadığı, beyaz taşların sökülüp kırmızı taşların konulduğu´´ yönündeki sözlerini üzüntüyle karşıladığını bildirdi.
Yalçınkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akın´ın ´5 ayda kalıcı eser yaptık´ dediği konunun atık su arıtma tesisi alanının kamulaştırılması olduğunu söyledi.
Kendisinin Bartın Belediyesi´nde görev yaptığı dönemde hiçbir hizmet verilmediğini söyleyen kişilerin ancak ´bakar kör´ olabileceğini belirten Yalçınkaya, şöyle dedi:
´´Bartın hizmet görmedi türünden konuşmalar her şeyden önce belediyede çalışanların emeğine yapılan saygısızlıktır. Bu konularda nelerin yapılıp yapılmadığını bilmek istiyorlarsa kendisi ile halkın önünde tartışalım. Kendisini böyle bir platforma davet ediyorum. Yapılanları inkar etmek yerine kalan hizmetlerimizi hızlı şekilde yerine getirme gayretinde olalım. Bizler de bu konuda elimizden gelen desteği veririz. Böylece bizim 8,5 yıl süresince kent halkından aldığımız hayır dualarını ve takdirleri onların da alma fırsatı olur.´´
Editör: Pusula Gazetesi