Sezona büyük umutlarla giren ancak aldığı istikrarsız sonuçlarla bir türlü zirveye ortak olamayan Kozlu Belediyespor’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 2-0 öne geçtikleri Gerede maçından 3-3’lük beraberlikle ayrılan Kozlu Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynadığı Çekmeköy maçında 2-1 üstünlüğü ele geçirerek büyük bir sevinç yaşadı. Ancak ard arda yediği hatalı gollerle sahadan 4-3 yenik ayrılan Kozlu Belediyespor taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı.

YAYIN ÖNCE SEVİNDİ, SONRA ÜZÜLDÜ

Antrenör Yüksel Açıkgöz’ün yerine gelen Teknik Direktör Volkan Yayın istediği kadroyu bulamazken, devre arasını iple çekiyor. Yayın takımı 2-1 öne geçinde teknik heyetle birlikte büyük bir sevinç yaşadığı gözlendi. Ancak maçın sonunda ise boynu bükük kara kara düşünen görüntüsü, çaresizliğini gözler önüne serdi. Göreve geldiğinde takıma Yayın’ın elinin dokunduğu pozitif olarak yansıdığı gözlenirken, zaman zaman çaresiz kalması da dikkatlerden kaçmadı.

KEÇİÖREN BAĞLUM’A GİDECEKLER

Kozlu Belediyespor hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekilerinden Keçiören Bağlumspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıkları bugün başlayacak.
Editör: Pusula Gazetesi