SUAT KERÇİN “TEPECİK’İ UNUTTUK”

Zonguldakspor Takım Kaptanı Suat Kerçin, deplasmanda oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Tepecikspor maçında skoru yakalamalarına rağmen sahadan yenik ayrıldıklarını belirterek Erzurumspor maçının daha kritik ve önemli bir hal aldığını söyledi.

Suat “İstanbulspor’a iç sahada mağlubiyetimiz vardı. Ama tabi ki futbol olarak orada iyi şeyler yapmıştık. İstanbulspor mağlubiyeti bizi çok etkilememişti. Tepecik’e 3 puan parolasıyla gitmiştik. Skoru da yakaladık. Ama ilk yarının son dakikasında beklemediğimiz iki gol kalemizde gördük. Maçın sonunda da beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Artık yapacak bir şey yok. Tepecik maçını unuttuk. O maçın kötü gidişatını Erzurum deplasmanından iyi sonuçlar alarak unutturmak istiyoruz. Erzurumspor maçı bizim için çok kritik bir maç haline geldi. Umarım oradan istediğimiz puanları alırız” şeklinde konuştu.

SERKAN KÜÇÜK “ERZURUM’TA TELAFİ EDECEĞİZ”

1-0 öne geçtikleri Büyükçekmece Tepecik maçından yenik ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten defans oyuncusu Serkan Küçük mağlubiyetleri şanssızlığa da bağladı.

Serkan “İki haftadadır İstanbulspor maçıyla başlayan kötü bir gidişimiz var. Tepecik maçında şanssız bir mağlubiyet oldu aldık. Bu haftalık kötü gidişata Erzurumspor maçıyla dur demek istiyoruz. İyi çalıştık ve iyi hazırlandık. Psikolojik olarak da iyi durumdayız. İnşallah maça da yansıtırsak puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” diyerek Erzurumspor maçı öncesinde umut dağıttı.

Editör: Pusula Gazetesi