Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde 7.hafta müsabakaları bugün ve yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak.

AKINSPOR-DEVREK BELEDİYE

Ligde oynadığı 6 maçta da bileği bükülmeyen tek takım olan Lider Devrek Belediyespor Ereğli deplasmanında Akınspor ile oynayacak. Ligin zirvesini bırakmak istemeyen Kırmızı-beyazlı ekip Akınspor maçına da temkinli çıkarak kayıpsız yolunda devam etmeyi planlıyor. Akınspor ise rakibini yenerek haftanın süprizine imza atmayı amaçlıyor. Maç yarın 14.30’da Beyçayırı sahasında oynanacak.

GÖKÇEBEYSPOR-BAYATSPOR

Güçlü kadrosuyla rakiplerinin korkulu rüyası olan Gökçebeyspor sahasında ligin istikrarsız takımlarından Bayatspor’u konuk edecek. Antrenör Resul Kumaş nezaretinde şampiyonluk hesaplarıyla sezona giren Gökçebeyspor aldığı tüm galibiyetleri tek farkla aldı. Bayatspor ise zorlu deplasmandan eli boş dönmek istemiyor. Maç bugün 14.30’da Gökçebey’de oynanacak.

ZONGULDAK BELEDİYE-ONTEMMUZSPOR

Zonguldak derbisi olarak nitelendirilen Zonguldak Belediyespor ile Ontemmuzspor bugün 14.30’da Fener sahasında kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezonun flaş ekibi Zonguldak Belediye bu sezon henüz 3 puanla tanışamadı. Ontemmuzspor ise rakibine kolay teslim olmayacak, ilk galibiyeti tattırmayacak.

KİLİMLİ BELEDİYE-KEPEZ ÇAYLIOĞLU

Ligde sessiz sedasız ağırlığını hissettirmeye başlayan Kilimli Belediyespor saha ve seyircisi önünded oynayacağı Kepez Çaylıoğlu maçında kaza istemiyor. Antrenör Selahattin Bayar rakibini küçümsememeleri konusunda futbolcularını uyardı. Kepez ise sahasında aldığı Çaycumaspor galibiyetinin tesadüf olmadığını göstermek istiyor. Maç yarın 14.30’da Kilimli’de oynanacak.

ALAPLI BELEDİYE-İHSANİYESPOR

Alaplı Belediyespor açısından ligin en kolay maçlarından biri olarak gösterilen İhsaniyespor rakibine kolay teslim olmak istemiyor. Ligde henüz galibiyeti ulunmayan ve 1 puanla son sıraya demir atan İhsaniyespor sürpriz yapmak istiyor. Alaplı Belediyespor ise 1-1’lik Zonguldak Belediyespor maçının telafisi için rakibine yenmek zorunda. Maç yarın 14.30’da Alaplı’da oynanacak.

ÇAYCUMASPOR-ÇATES IŞIKSPOR

Ereğli deplasmanında Kepez Çaylıoğlu’na 2-0 yenilerek haftaya moralsiz giren Çaycumaspor için ÇATES Işıkspor büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Yarın 15.00’da Çaycuma Çim sahada oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Çaycumaspor sahaya temkinli çıkacak. Haftayı 6-2’lik Akınspor galibiyetiyle kapatan ÇATES Işıkspor ise moralli sahaya çıkacak.


Editör: Pusula Gazetesi