Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve düz koşuyla başladı. 1.5 saat süren ve pas çalışmasıyla devam eden idman, daha sonra yarım sahada çift kale maçla sona erdi.
Antrenmana, sakatlığı devam eden Alexe ile hafif sakatlığı bulunan Traore katılmazken, Kokalovic ise takımdan ayrı çalıştı.
Takımın idmanını izleyen Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, 5-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçını artık unutmak istediklerini ve hakem hatalarını hiç düşünmek istemediklerini söyledi.
Hakem hatalarına takıldıkları zaman yanlış yapacaklarını da kaydeden Gül, "Önümüze bakmamız lazım ve bir sonraki maça konsantre olmamız gerekiyor. Bursaspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Hafta sonu iyi bir oyun ve netice elde etmek istiyoruz. Bu hafta sonu geçtiğimiz Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarındaki gibi hakem hataları konuşulmaz ve sahadaki futbol konuşulur. Mağlubiyetin iyisi olmaz. Açık fark olduğu zaman moraller daha da düşüyor ve oyuncular özellikle hakem hatalarına takıldılar. Oyunculardan bunu unutmalarını istedik ve maç geride kaldı. Sonuçta profesyonel oyuncular. Bu tür maçlara alışıklar. Bu tür mağlubiyetleri mutlaka yaşadılar ve yaşayacaklar. Önümüze bakarak Bursa maçında iyi oyun ve sonuç çıkarmak istiyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi