Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Devrek Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen bir söyleşiye Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları konuk oldu.
1. Kültür Sanat Haftası "Kültür Sanat Ekimi" etkinlikleri içerisinde yer alan söyleşi programına televizyon ekranlarından yakından tanınan Pusu ve Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları Şefik Onatoğlu (Çeto) ve Eray Türk (Yıldırım) katıldı. Oyuncular, MYO´da düzenlenen söyleşide, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı. Söyleşiye, DMYO Müdürü Havva Kılıç Darıcı, Müdür Yardımcısı Ferdi Kesikoğlu, Genel Sekreter Hakan Kalyoncu, Bölüm Başkanı Hilal Uygar Türk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Oturum
başkanlığı Okul Müdür Yardımcısı Ferdi Kesikoğlu tarafından yönetilen söyleşide öğrenciler tarafından oyuncuların gerek dizi içinde gerek dizi dışından merak ettikleri sorular soruldu. Dizi oyuncuları Şefik Onatoğlu ve Eray Türk´ün Kurtlar Vadisi adlı diziyi hiç izlemediklerini itiraf etmeleri salonda bulunanlar tarafından hayretle karşılandı.


NECATİ ŞAŞMAZ BAŞKA FİLMDE OYNAMAZ
Yaklaşık iki saat süren söyleşide konuşan dizi oyuncuları, "Türkiye´de bazı gerçekler varken atıyoruz, TV´den verilen haber bülteninde bilmem kaç askerimiz şehit ediliyor diye haberi veriliyor diğer taraftan haberin hemen arkasından Kurtlar Vadisi veya diğer diziler yayınlanıyor. Lütfen birbirimizi kandırmayalım ülkemiz o kadar ferah bir ülke değil o nedenle biz bu tür dizileri izlemiyoruz" dedi.
Bir öğrencinin "dizi içinde başrol oyuncusu olarak görev alan Necati Şaşmaz´ın dizisi dışında bir filmde veya dizide oynayıp oynayamayacağı" sorusuna cevap veren konuk oyuncular, "Necati Şaşmaz´ın şu an oynadığı dizi bir aile şirketidir. Bu dizinin dışında bizce ne başka dizide ne de başka bir filmde oynayabilir" karşılığını verdi.
Editör: Pusula Gazetesi