2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı teknik taktik idmanı ile tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekipte sakat ve cezalı futbolcuların fazla olması Teknik Direktör Şenol Demir’i kadro kurmakta sıkıntıya sokuyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor 3-0’lık Nazilli Belediyespor galibiyetinin ardından Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde yaptığı son idmanla tamamladı.

ŞENOL DEMİR FUTBOLCULARI UYARDI

Son iki haftada alınan galibiyetlerin ardından idmanlarda neşeli tavırları ile dikkat çeken futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan Teknik Patron Şenol Demir gelen galibiyetlerin ardından rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

GÜÇLÜ İSTANBUL’A DİKKAT

İstanbulspor’un yeni sezon öncesinde oluşturduğu güçlü kadrosuyla ligde kendini kabul ettirmesinin yanı sıra özellikle bir diğer şampiyon adaylarından Erzurumspor’u deplasmanda 3-2 yenmesi ne denli tehlikeli bir rakip olduğunu gösteriyor. Sahaya temkinci çıkacak olan Zonguldakspor rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

CUMARTESİ TER İDMANI YAPILACAK

Zonguldakspor’da Teknik Direktör Şenol Demir futbolcuların dinlenebilmeleri için Cuma gününe idman koymazken, Cumartesi günü öğle saatlerinde yapılacak ter idmanının ardından kulüp binasında kampa girilecek.

Editör: Pusula Gazetesi