AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün ortadan kaybolan Çilimli İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ali Özkazancı'nın ailesini ziyaret ederek her zaman yanında olduklarını belirtti.
AK Parti Çilimli İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ali Özkazancı'nın aniden ortadan kaybolmasının ardından AK Parti il yönetimi, Özkazancı ailesini ziyaret etti. AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak merakla haber bekleyen ailenin büyükleriyle konuştu. Ardından Çilimli Karakolu'na giderek Ali Özkazancı hakkında bilgi alan AK Parti heyeti son olarak da Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile bir araya geldi.
AK Parti Çilimli Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özkazancı'nın bulunması için tüm olanakların seferber edildiğini kaydeden Teşkilat Başkanı Okan Acar, "Ali kardeşimiz ile ilgili bütün bilgileri aldık. Akut dahil birçok ekip arama çalışmalarını sürdürüyor. Ailemizi ziyaret ettik. Onların acısını paylaşmaya çalıştık. Biz eminiz ki Ali kısa süre içinde ailesinin acısını dindirecektir" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi