AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın´a Kent Ormanı yapılması için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirterek, Bartınlıların nefes alabileceği, dinlenebileceği piknik ve yürüyüşünü gerçekleştirebileceği, çoluk çocuk ailece eğlenebileceği Kent Orman Projesini TOKİ Konutlarının yanında bulunan ormanlık alanda uygulayacaklarını söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Bartın Orman İşletme Müdürü Muhittin Karakavuz ve diğer yetkililerle TOKİ konutlarında gerçekleştirdiği toplantıda Bartın şehir merkezine çok yakın ve şehre hakim bir tepeden bakan Ormanlık alanın Kent Orman düzenlemesi için çok uygun bir alan olduğunu söyledi. Orman Genel Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaptığını belirten Milletvekili Tunç, Genel Müdürlüğün talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğünün ön hazırlık yaptığını söyledi.
Yapılması planlanan Bartın Kent Ormanında seyir terasları, yağmur barınakları, gözlem kuleleri, kamelyalar, çocuk oyun alanları, sportif amaçlı ahşap ekipmanlar, tuvalet, bilgilendirici panolar, oturma bankları ve yürüyüş patikaları yer alacak.
Editör: Pusula Gazetesi