Bir yıllık göreve süresi içinde Gençlik Merkezi’nde ekibi ile birlikte olağanüstü çalışmalar yaparak projeleri ve etkinlikleri ile Zonguldak gençliğinin ufkunu açıp hayatlarını renklendiren Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, “21 Ekim Gazeteciler Günü”nü kutladı. Müdür Yüksel ve ekibi,gazetecilerle Gençlik Merkezi’nde sabah kahvaltısında bir araya gelerek sohbet toplantısı düzenledi. Etkinliğe, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Liderleri, yerel ve ulusal basından çok sayıda gazeteci katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa yürüttüğü, “Değerler Atölyesi, Dil Eğitimleri, Dini İlimler Atölyesi İnovasyon, Kişisel Gelişim Atölyesi, Sosyal Bilimler Atölyesi, Anadolu’nun Manevi Kandilleri, Ensar Muhaciler Kardeşliği, AnneKız Kur’an Öğreniyoruz, Kıraathaneler Aslına Dönüyor, Kitap Okuma Halkaları, Gençler Sabah Namazında Buluşuyor, Gençlerin İyilik Ağacı, Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz, Gençlik Kampları, Gençlerden Ecdada Mektup, Gençlerle Aşure Günü, İftar Programı, Malazgirt 975’inci Yılı Etkinlikleri, Kardeşlik ve Gönül Sepeti” gibi yıl boyunca yapılan faaliyetler slayt gösterimi sunuldu

“GAZETECİLER ÖNEMLİ BİR MİSYONA SAHİP”

“İlimizde gazeteciler önemli bir misyona sahipler” ana teması oluşturan Genlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, programda bir konuşma yaptı. Müdür Yüksel, “21 Ekim Gazeteciler Günü münasebetiyle gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelerek, onların üstlendikleri ilimizde olan ve çevremizde ki olayla münasebetiyle bir günde olsa onlarla birlikte toplanmış bulunuyoruz. Sadece 21 Ekim değil, 10 OcakÇalışan Gazeteciler Günü, 3 MayısBasın Özgürlüğü Günü, 24 TemmuzBasın Bayramı gibi etkinlikleri var, gazeteci arkadaşlarımızın. İlimizde gazeteciler çok önemli bir misyona sahipler. İlimizin tanıtılması ve ileriye gidebilmesi için tanıtım yapıyorsunuz. Aynı zamanda kamu kurum ve kuruluşları olsun sivil toplum kuruluşları olsun yaptıkları faaliyetleri vatandaşları yansıtılması konusunda önemli görevler yapıyorsunuz. Sizlerle birlikte burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Her zaman bizleri vatandaşları tanıtılması açısından yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.

“13 BİN OLAN ÜYE SAYISINI 15 BİNE ÇIKARDIK”

Görev süresi içinde üye sayısını artırdıklarını belirten Yüksel, “Biz geçen yıl 8 Eylül 2015 tarihinde göreve geldik. Buradaki çalışma arkadaşlarımızla çok güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. Tüm arkadaşlarım özveri ile çalışıyor. Herkes görevinin üstlendiği misyonun farkında Gençlerimizle bir arada olarak gençlerimizin sosyal sorumluluk faaliyetlerini yerine getirdiği açıdan olsun bilinçlendirmede çok güzel faaliyetler yapmaktalar. Bun un örneği geçen yıl 13 bin üyeden 15 bin üyeye aktif rol alarak üye sayımızı artırdık. Buraya geliyorlar, onların gelmediği zaman ise bizim arkadaşlarımız onların yanına gidiyor. En iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da daha fazla hizmet vermeye devam edeceğiz. Bakanlığımızın bu sene geçen sene başlattığı akademi çalışmaları, sosyal bilimler, dini ilimler, inivasyon gibi başlıklar altında toplanıyor. Bunun dışında sosyal sorumluluk ve ilimizde yapmış olduğumuz projeler de var. Hepsi gençlerimizin farkındalık yaratmak ve gençlerimizin bilinçlendirerek,Gençlik Merkezimize çekmek” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi