Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, basın mensuplarına atış talimi yaptırdı. Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak tarafından düzenlenen programda basın mensupları, polislerden eğitim alarak hedefi 12’den vurdu. Düzenlenen etkinliğe yerel ve yaygın basın temsilcilerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Zonguldak Yöneticisi Ümit Bozkurt, Zonguldak’ta faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki personelin atış kabiliyetini üst seviyede tutmak için faaliyete geçirilen Kozlu ilçesindeki atış poligonunda basın mensuplarına gruplar halinde kısa süreli eğitim verilerek atış yaptırıldı. Tabanca, MP5 ve Kalaşnikof silahlarıyla atış yapan basın mensupları balon, köpük şişesi ve hedef tahtalarında yer alan hedefleri 12’den vurdu.

OSMAN AK’TAN KALAŞNİKOF GÖSTERİSİ

Basın mensuplarının ısrarı üzerine tabanca ve kalaşnikof tüfekle atış yapan Emniyet Müdürü Osman Ak, hedefleri tam isabet vurdu. Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Zonguldak Yöneticisi Ümit Bozkurt da atış poligonunda silah başına geçti.

ATIŞ SONRASI MANGAL

Poligonda yapılan atış taliminin ardından mangal partisi düzenlendi. Davetlilere; sucuk ekmek, köfte, sarma, kömeç ve kek ikram edildi. Basın mensupları Osman Ak’a kendilerine yaşattıkları bu unutulmaz anı için teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi