Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, mahallelerdeki sorunları yerinde tespit etmek amacıyla beraberinde meclis üyeleri ve birim müdürleri olmak üzere mahalle gezilerine başladı.
Kasım ayına kadar haftanın 3 günü, 19 mahalleyi gezerek, vatandaşla görüş günlerinde kendisine iletilen sorunları yerinde görmeyi hedeflediğini ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, &[#]8221;Mahalle gezileri sona erdikten sonra, belirlediğimiz sorunları öncelik sırasına göre bir program dahilinde çözeceğiz&[#]8221; dedi.
Mahalle gezilerinin ikincisinde Çınartepe Mahallesi&[#]8217;ne giden Belediye Başkanı İsmail Eşref, Mahalle Muhtarı Okan Girgin&[#]8217;le birlikte sorunlu bölgeleri ve yapılması gereken çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ile de görüşmeler yapan Belediye Başkanı İsmail Eşref, &[#]8221;Mahallerimizde yapılması gereken çalışmaları yerinde görmeden sağlıklı bir program yaparak sonuç elde etmek mümkün değil. Bu nedenle geniş kapsamlı bir gezi programı hazırladık. Meclis üyelerimiz de dahil olmak üzere ilgili daire müdürlerimizle birlikte bu gezileri gerçekleştirirken vatandaşlarımızın da istek ve şikayetlerini dinleme olanağı buluyoruz. Mithatpaşa Mahallesi&[#]8217;nden başladığımız gezi programımıza Çınartepe Mahallesi ile devam ettik. Çoğunlukla olduğu gibi Çaınartepe&[#]8217;de de ağırlıklı olarak yol ve altyapı sorunları olduğunu gördük. Aciliyet sırasına göre bu çalışmaları program haline dönüştürüp en kısa sürede çalışmalara başlayacağız&[#]8221; dedi.
Başkan Eşref, yarım kalmış olan Çınartepe Çocuk Oyun alanının da tamamlanarak en kısa sürede hizmete sunulacağını ifade ederken, Mahalle Muhtarı Okan Girgin&[#]8217;de Başkan Eşref&[#]8217;in bu ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, &[#]8221;Başkanımızla birlikte en kısa sürede mahallemizin sorunlarını çözeceğimize inanıyoruz. Mahallemizi ziyaret ettiği için kendisine tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim. Hep birlikte taşın altına elimiz koyacak ve Çınartepe&[#]8217;yi sorunsuz bir mahalle haline getireceğiz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi