Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Kemal Demir ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette kende yapılan ve yapılması gereken spor yatırımları görüşüldü.

ASKF Başkanı Kemal Demir’i ziyaret eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman spor yatırımları ile ilgili müjdeler verdi. Ziyarette Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna da hazır bulundu.

KARADUMAN: ‘SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIZ’

Spor ve sporcunun her zaman yanında olmak için gayret gösteriyoruz. Onları yalnız bırakmamak ve destek vermek amacıyla değişik platformlarda bir araya geliyoruz. Bugün ki ziyaretimiz hem hayırlı olsun hem de şehrimize yapılacak yardımlar için istişare yapıyoruz. Şehrimiz Coğrafi anlamda sıkıntılı bir şehir olduğu için hizmet yapmakta da zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz.

KAPALI TRİBÜN İNŞAATI HIZLANACAK

Ama bu hizmetin gelmeyeceği anlamına da gelmiyor. Özellikle son zamanlarda gündeme gelen Zonguldak Kömürspor’un sahası olan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda tribünlerle ilgili çalışmalarımız son aşamaya geldi. Önümüzde ki günlerde yüklenici firma hızlı bir şekilde başlamış olacak. Şuan başladı ama hızlandırarak kısa bir zamanda tribünleri bitirecek.

SEMT SAHALARI OLUŞTURUP YILDIZ YETİŞTİRMELİYİZ

Bunun akabinde amatör kulüplerle ilgili değişik semtlerde sahalar oluşturup, amatör kulüplerimizi de zinde tutmak, buradan futbolcu yetiştirip dün nasıl olduysa aynısı yine yapabiliriz. Altyapıyı sağlamlaştırıp tesisleri güçlendirip burada ki futbolcuları tekrar yıldız futbolcuları Türkiye’ye kazandırmamız gerekiyor.

ELVANPAZARCIK’A SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK

Üzülmez sahası ile ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün bir çalışması var. Burada bizde yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Orman Genel Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Gökgöl mağarasının üzerinde bulunan Hayat mahallesinde ki arazinin Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze tahsisini yaptırmıştık. İlaveten 5000 metre yazışmaları yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığından geçiyor. Geri kalanında Gençlik Spor Bakanlığın a geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zonguldak’ımıza ve sporseverlere bu tesisleri kazandırmak istiyoruz. Gerek İl Başkanlarımız gerekse milletvekillerimizle bu gayreti gösteriyoruz” dedi.

KEMAL DEMİR’DEN KARADUMAN’A TEŞEKKÜR

ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimine teşekkür ederek “Son dönemlerde yapılan futbol sahaları ile tesis zenginliği oldu. Gelik Futbol sahası sentetik, Karadon futbol sahası sentetik, Çaydeğirmeni futbol sahası sentetik bunlar tribünleriyle ışıklandırılmalarıyla birlikte Amatör futboluna kazandırıldı. Ben buradan bütün emeği geçen kardeşlerimize, ağabeylerimize büyüklerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

‘AMATÖR EVİ TALEBİMİZ OLACAK’

Demir, “Başkanımın bahsettiği projeye ek olarak ben bir şey isteyeceğim. Amatör Spor Kulüpleri adına Amatör Evi olarak kullanılmak üzere bir bina tahsis edilirse, mal mülk olarak yine Gençlik İl Müdürlüğü’nün olmak kaydıyla, bizim için de büyük bir avantaj olur” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi