Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, hafta sonu deplasmanda Adanaspor'dan ilk deplasman galibiyeti alacaklarına inandıklarını söyledi.
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde Hasan Doğan Tesisler'inde sürdürdü. İdmana milli maçlar için ülkelerinde bulunan Poko ve Rodic ile sakatlığı devam eden Alexe katılmazken Kokaloviç ve Lazareviç takımdan ayrı çalıştı.
Takımın idmanını izleyen Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Deplasmanda henüz galibiyet ve puan alamadıklarını söyleyen Tankut, "Bizim için de Adanaspor için de önemli bir maç. İlk defa deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Zor geçecek bir maç. Takımımız iyi hazırlandı ama milli takımlarda bulunan 8 oyuncumuzdan yoksun çalışmalarımızı sürdürdük. Bu bizim için bir handikap. Ama her şeye rağmen deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. 3 puana hedeflendik. İnşallah 3 puanla döneriz." dedi.
Isaac kadro dışı
Teknik Direktör Igor Tudor, önceki günkü antrenmana geç gelen Isaac Promise ile sahada futbolcularıyla yaptığı toplantı sırasında tartışmış ve daha sonra Isaac'i tesislerden göndermişti. Tudor'un Adanaspor maçı öncesi Isaac'i antrenmana geç geldiği için kadro dışı bıraktığı öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi