Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de ilk galibiyetini Zonguldak Belediyespor karşısında alan Çaycumaspor’da moraller üst seviyelerde. Sarı-lacivertli ekip, bu galibiyetle 4 puana yükselerek, ileriki haftalara umutlu bakmaya başladı. Teknik Patron Serkan Bankoğlu ve ekibi lige ağırlığını koymaya başladı

ESKİ TAKIMINI DEVİRDİ

Geçtiğimiz sezon Zonguldak Belediyespor bünyesinde bulunan Tecrübeli Teknik Adam Serkan Bankoğlu eski takımını yenmeyi başarırken, birlikte çalıştığı Ahmet Terzi'ye de üstünlük sağlamış oldu.

İYİ FUTBOL OYNUYORLAR

Antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde ilk maçta sahasında Gökçebeyspor ile 0-0 berabere kalan, ardından, Alaplı Belediyespor deplasmanında uzatmalarda yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılan Çaycumaspor, bu iki maçta da iyi futbol oynamıştı. Geçtiğimiz Pazar günü sahasında Zonguldak Belediyespor’u konuk eden sarı-lacivertli ekip, rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün futbolu ile dikkat çekerek, sahadan 3-1 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle büyük moral bulan Çaycumaspor, 4 puana ulaştı.

BANKOĞLU AĞIRLIĞINI HİSSETTİRMEYE BAŞLADI

Çalıştırdığı takımlarda ciddiyet ve disiplini elden bırakmayan Serkan Bankoğlu özellikle genç ve yetenekli futbolcuları Türk futbolcuna kazandırarak liglere damgasını vuruyor. Bankoğlu galibiyet sergisini deplasmanda oynayacağı İhsaniyespor maçında da sürdürmeyi hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi