AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak´ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Ereğli´nin çok güzel bir ilçe olduğunu, ilçe genelinde istenmese de zaman zaman olaylar yaşandığını belirterek, &[#]8220;İstiyoruz ki emniyet güçlerimize hiç görev düşmesin sadece koruyucu önlemler alsınlar. İnsanın olduğu her yerde sıkıntılar olacaktır. Bundan önce görev yapan müdürümüze de teşekkür ediyoruz. Sizin ile birlikte tüm emniyet güçlerini başarılı çalışmalar temennisinde bulunuyoruz. Bizler uyurken mal ve can mal güvenliğimiz için mücadele ediyorlar. Yaptığınız görev çok kutsal bir görev. Emniyetin olmadığı yerde ne güven olur ne bir şey olur. AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı olarak emniyetimizin her zaman her konuda yanındayız. Vatandaşlarımız polisimize yardımcı olması lazım. Ereğli´nin daha iyi noktalara gelebilmesi için birlik ve beraberlik şart&[#]8221; dedi.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak da, &[#]8220;Nazik ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Geldiğim günden bugüne çok sıcakkanlılıkla karşılandım. Misafirperverlik bize güç veriyor. Toplumun desteğini alarak görev yapma konusunda çok büyük mutluluk içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde uzun bir birlikteliğimiz olur. Ereğli´de görevimizi en iyi şekilde yapma başarısı göstermeye çalışacağız&[#]8221; dedi.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Ereğli´de yaşan vatandaşların gördüğü her şeyi kendilerine ilettikleri sürece daha başarılı olacaklarını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi