Bartın Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vahdet Yıldırım, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD)´a iade-i ziyarette bulundu.


BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt tarafından dernek binası önünde karşılanan Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vahdet Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, BAKİAD´a yaptıkları iade-i ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek ilin güncel sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular.



Yaptıkları ziyaretten dolayı Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vahdet Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt´a teşekkür eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, "Jandarmamız, polisimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Emniyet Teşkilatımız ve milli eğitim camiamız milletimizin göz bebeği kurumlardır. İşadamları olarak güvenlik güçlerimizin asayişi sağlaması yönünde üzerimize düşen her türlü vazifeyi yapmaya hazırız. Bir yerde sevgi ve saygının, huzur ve hoşgörü ortamının hakim olabilmesi için sağlıklı nesillerin yetişmesi ve sağlam temeller üzerinde eğitim sisteminin işlemesi önemlidir. Bu anlamda işadamları olarak milli eğitim camiasının da her zaman yanındayız." dedi.



Derneklerinin Anadolu İşadamları Federasyonu (ANFED) ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)´na bağlı bulunduğunu anlatan BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Bartın´ın kalkınması için, üretim ve istihdamın sağlanması için işadamları olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini sözlerine ekledi.



Geçtiğimiz Temmuz ayında göreve başlayan Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vahdet Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ise Bartın´ın huzurlu bir il olduğunu belirterek, "Yeter ki gönlümüz bir olsun. O zaman her şey hallolur" şeklinde konuşarak kamu kurum ve kuruluşlar, STK, esnaf ve halkla birlik beraberlik içerisinde Bartın´da güzel hizmetler yapacaklarını söylediler.



Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt her şeyin başının eğitim olduğuna dikkat çekerek Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını, milletini seven ve bu ülkeye hizmet edecek nesiller yetiştirmek için tüm milli eğitim camiası olarak canla başla çalıştıklarını söyledi. Ziyaret sonunda heyet birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



Editör: Pusula Gazetesi