Geçtiğimiz hafta sahasında Trabzonspor'u 4-0 mağlup eden Kardemir Karabükspor, 4 günlük iznin ardından Adanaspor maçının hazırlıklarına start veriyor.
Kırmızı-mavili kulübün Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, geçen hafta sahalarında konuk ettikleri Trabzonspor karşısında hedeflerinin galibiyet olduğunu ve bunu da fiyakalı bir şekilde aldıklarını söyledi.
"Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz"
Gül, mili maç nedeniyle lige verilen aranın ardından ligin 7. haftasında deplasmanda Adanaspor'a konuk olacaklarını ve bu maçın hazırlıklarına bugün start verdiklerini söyleyerek, "Trabzonspor maçında aldığımı galibiyeti taçlandırmak istiyoruz. Milli maç arasından sonra deplasmanda karşılaşacağımız Adana maçından da güzel bir sonuçla ayrılarak, iç sahada taraftarımızla buluşacağımız Başakşehir maçına moralli gelmek istiyoruz. Ligin ilk 6 haftasında iç sahada üçte üç yaparken, dış sahada ise iyi oyun sergilememize rağmen galibiyet elde edemedik. İnşallah deplasmanda ilk galibiyetimizi alarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" dedi.
Tolga Gül, takımda sakatlığı biten Serdar Deliktaş'ın takımla birlikte idmanlara başlayacağını, Lazareviç ve Kokolavic'in ise tedavilerinin devam ettiğini de hatırlatarak, "Takımımızda genç oyuncumuz Tayyip U18 Milli takımı ile Traore, Poko, Gaman, Yatabare, Latolavici, Rodic ve Skulason ise ülkelerinin milli takımlarına davet edildi" diye kaydetti.
Gül, ayrıca Adana maçının hazırlıklarına bugün akşam itibari başlayacaklarını ve Pazar günü ise sahalarında TFF 1. Lig ekiplerinden Bolu ile hazırlık maçı yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Editör: Pusula Gazetesi