AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan ile birlikte Bartın Müftüsü İsmail Bayrak ve Müftülük personelinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç ve beraberindekiler, İl Müftüsü İsmail Bayrak ve İl Müftü Yardımcısı Halil Taşpınar ile makamında bir süre görüştükten sonra, Müftülükte görev yapan idarecileri ve personeli odalarında tek, tek ziyaret ederek Camile ve Din Görevlileri Haftasını tebrik etti.
İl Müftüsü İsmail Bayrak, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç´a Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kendilerine ziyaret edip kutlama nezaketini gösterdiği için teşekkürlerini iletti.


MİLLETVEKİLİ, DAVUT FIRINCIOĞLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan ile birlikte, Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle görüştü.
Okul Müdürü Hüseyin Arslan´ı makamında ziyaret eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, "Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesinden her yıl olduğu gibi bu yıl da Üniversite sınavlarında Türkiye derecesi bekliyoruz" dedi. Milletvekili Tunç, daha sonra okul bahçesinde öğrencilerle sohbet ederek, okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu kermeste öğretmen ve velilerle görüştü.
Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Arslan, Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberindekilere, okulların ziyaret etmiş olmalarından duyduğu memnuniyeti belirtti. Tunç, "Bartın´ın eğitim kalitesini artırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, bu anlamda Milletvekilimizin desteklerini her zaman görüyoruz, kendisine teşekkür ederiz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi