Zonguldak Deplasmanlı Amatör Küme Süper Ligin 6. haftasında, sahasında lig sonuncusu Ayiçispor&[#]8217;u ağırlayan Çaycumaspor, evindeki ilk galibiyetini aldı.
Bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü galibiyet sevinci yaşayamayan Çaycumaspor, bu sevinci ligin 6. haftasında tattı. Evinde ağırladığı son sıradaki Ayiçispor&[#]8217;a gol yağdıran Çaycumaspor rakibini 6-1 mağlup etti. Çaycumaspor&[#]8217;un genç futbolcusu İslam&[#]8217;ın 3 asist yapıp bir de gol attığı karşılaşmada sayısız gol kaçırıldı. Hafta içinde yaptığı yeni transferleri ile birlikte sahaya çıkan Ayiçispor maça hızlı başlamasına karşın 13. dakikada İslam&[#]8217;ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı ile 1-0 geriye düştü. Golün ardından Ayiçispor kalesine ataklarını sıklaştıran Çaycuma temsilcisi peş peşe bulduğu gollerle devreyi 4-0 önde kapadı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Ayiçispor yeni transfer Okan&[#]8217;ın attığı golle umutlansa da Çaycumaspor&[#]8217;ın 2 golüne engel olamadı. Ayiçispor´lu Kazım uzatma dakikalarında kırmızı kart görndü. 6-1´lik galibiyetle Çaycumaspor puanını 8&[#]8217;e çıkartırken Ayiçispor 6. haftayı da puansız kapatarak, ligin son sırasına demir attı.

YILDIZ TABLOSU

STAT: Çaycuma İlçe
HAKEMLER: Şefik Özbay [*][*],Yasin Çavuş[*][*],Çağlayan Kasım[*][*]
ÇAYCUMASPOR: Caner[*][*][*], Seyfullah[*][*], Doğukan[*][*], Deniz Ermiş[*][*][*], Dursun[*][*][*], Eren Tan[*][*] (Dk 46 Gürkan[*][*]), Deniz Kaya[*][*][*], Umut Yiğit[*][*][*], İslam Yıldırım[*][*][*](Dk 69 Eren Uzaldı[*]), Hüseyin Kaya[*][*][*], Kamil Menteş[*][*][*] (Dk 66 Rahman[*][*])
AYİÇİSPOR: Kadir[*][*], Sinan[*] (Dk 46 Halil), Bülent[*], Servet?(Dk 41 Raif [*]),Kazım[*][*], Okan[*][*], Hasan[*], Murat[*], Fehmi?, Soner[*], Çağrı[*] (Dk 70 Engin[*]),
KIRMIZI KART: Dk 90+Kazım (Ayiçispor)
GOLLER: Dk13 Hüseyin Kaya (pen), Dk 29 ve 31 Deniz Kaya, Dk 35 Umut Yiğit, Dk 62 Kamil Menteş, Dk 64 İslam Yıldırım(Çaycumaspor), Dk 52 Okan (Ayiçispor)
Editör: Pusula Gazetesi