Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde Aktif ve Genç Spor Kulübü tarafından çeşitli spor dallarında 78 öğrenciye ücretsiz olarak spor kursu verildiği bildirildi.
Alaplı ilçesinde Aktif ve Genç Spor Kulübü tarafından güreş dalında 36 öğrenci, Karate dalında ise 42 öğrenci olmak üzere toplam 78 öğrenciye ücretsiz olarak spor kursu verildiğini açıklandı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kurslarda İl Temsilcisi ve Antrenör Oktay Altıntaş ile Antrenör Hüseyin Uğuz nezaretinde ücretsiz olarak eğitim alan öğrenciler kendi branşlarında Alaplı adına da başarılar kazanıyorlar. Kurslarının ücretsiz olduğunu ve herkesi kurslarına beklediklerini kaydeden Antrenör Hüseyin Uğuz, kendilerine verdikleri destekten dolayı Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ve Gümeli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Kumuz başta olmak üzere Alaplı Aktif ve Genç Spor Kulübü yöneticileri ve üyelerine teşekkür etti.

GELECEĞİN MİLLİ TAKIM ÖĞRENCİLERİ GÜMELİ´DEN
Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde Aktif ve Genç Spor Kulübü bünyesinde kurs alan ve başarılı bir grafik çizen Onurcan Kumuz isimli öğrenci Zonguldak´ta yapılan yarışmalar sonrasında 1 dam kuşak belgesini almayı başararak ilçenin gururu oldu.
Gümeli Belediye Meclis Üyesi Ekrem Kumuz´un oğlu olan Onurcan Kumuz Zonguldak merkezde gösterdiği başarı ile adını tün Türkiye´ye duyurmaya hazırlanıyor. Antrenör Hüseyin Uğuz, Onurcan Kumuz için geleceğin Milli Takım öğrencilerinden biri olacağını belirterek, &[#]8220;Çalışmaları ve disiplini ile başarılı bir geleceği olacağına inanıyoruz&[#]8221; dedi.
Öte yandan Gamze Kender isimli bayan öğrencide Siyah Kuşam 1 dam belgesi almayı başardı.
Editör: Pusula Gazetesi