Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarını güçlendirme ve yenileme anlamında 'Gönül Seferberliği' başlattı.

"HALKIN YOĞUN İLGİSİ VAR"

Milliyetçi Hareket Partisi'ne her geçen daha fazla insanın katıldığını belirten MHP Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy; "İki aydır süren 'Gönül Seferberliği' adı altında üye çalışmasına başladık. İki aydır yüzün üzerinde yeni üye kaydı yaptık. Üye çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Partimize halkımızın yoğun bir ilgisi vardır.Teşkilatlarımızı güçlendirme ve yenileme adına üye çalışmaları yapmaktayız. Bugün de Yönetim Kurulu üyemiz Çetin Bey yeni bir üye getirmiştir. O üyenin kaydını yapmış bulunmaktayız.Partimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"ÜLKEMİZİN SON KALESİYİZ"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni üyesi olan Ziraat Mühendisi Çetin Çoban; "Kendimi bildim bileli MHP gönüllüsüyüm. Aktif olarak üye olmaya 15 Temmuz olaylarından sonra karar verdim. Çünkü yerimin Milliyetçi Hareket Partisi olduğuna inanıyorum. Daha etkin çalışacak bir takım faaliyetleri yapabilmem için üye olmaya karar verdim. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemizin son kalesiyiz. Her zaman ülkemizin emniyet sibobu ve tansiyonu dengeleyici olmuşuzdur. Bu sebeple ben özellikle 15 Temmuz gecesinden sonra, doğru adresimin burası olduğuna inandım. Aktif olarak üye oldum. Aktif olarak üyeler getirmeye de devam ediyorum. Partimiz içinde, ülkemiz içinde çalışmalara devam ediyorum. Partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Devlet Bahçeli'nin tutunmuş olduğu tavır, tüm siyasi partilerden önce üzerine düşeni yapması, belkide bir darbenin önünde geçmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olarak gurur duydum kendisiyle. Ülkemiz zor durumlardan geçiyor. Bunun için Milliyetçilik bilinciyle hareket ediyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü konusunda elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. MHP ülkenin son kalesi olmaya devam edecektir'' dedi.


Editör: Pusula Gazetesi