Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Murat İzler ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Çevre Meclisi Başkanı Ahmet Bayar, formatımızın çok güzel olduğunu söyledi.
Dün gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Bayar, gazetemizin içeriğiyle ve görünümüyle başarılı bir gazetecilik örneği olduğunu belirterek, "Hayırlı olsun. Bartın´ın çok güzel bir gazetesi oldu. Bundan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Bartın´da çok önemli çevre sorunları bulunduğunu kaydeden Bayar, gazetemizin bu sorunlara duyarlı olacağına inandığını da söyledi.
Ziyarette kavşak suyu konusuna da değinen Çevre Meclisi Başkanı Ahmet Bayar, Genel Yayın Yönetmenimiz Arif Üçler ve ADD Başkanı Murat İzler ile birlikte son gelişmeleri değerlendirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Murat İzler´de gazetemi-zin tam bir bölge gazetesi görünümünde olduğunu söyledi. Bartın Pusula´ya yayın hayatında başarılar dileyen İzler, "Çok güzel bir gazete çıkarıyorsunuz. Bartın´da böyle bir gazeteye ihtiyaç vardı. Başarılı olacağınıza inanıyorum" dedi.
Aynı zamanda haftalık bir gazetede köşe yazısı yazan ve basın sektörünün içinde bulunan ADD Başkanı İzler, Genel Yayın Yönetmenimiz Arif Üçler´e "Çevre Meclisi Başkanımız Ahmet Bayar ile birlikte gazete-nize hayırlı olsun demeye geldik. Gazetenizi ilgiyle takip ediyoruz. Size ve arkadaşlarınıza başarılar dileriz. Pusula´nın Bartın´a her alanda çok şeyler katacağına inanıyoruz. Haberiniz bol, yaşınız uzun olsun" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi