Beşir Derneği’nin Zonguldak Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.
Sürekli yardımlarının yanı sıra bayramlarda ve afet anlarındaki yardım faaliyetleriyle de tanınan Beşir Derneği, Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.
"71 aileye 250 kilogram et dağıtıldı"
Gıda, giyim, eğitim ve afet yardımlarıyla faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Beşir Derneği Zonguldak Temsilcisi Volkan Ülker “Devam eden faaliyetlerimiz arasında kurban eti bağışı da bulunmaktadır. Hayrınıza vesile sloganıyla faaliyetlerine başlayan derneğimiz, hayırseverlerin kurban eti bağışlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın huzuru ve sevinci içindedir. Bu bayramda 71 aileye toplamda 250 kilogram et dağıttık. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza içten teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, bağışçılarımızın desteği ile her geçen gün faaliyetlerini artırarak, hayrınıza vesile olmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi