Bartın´ın köklü ailelerinden ve saygın kişilerinden biri olan Turna Sigortanın Sahibi Osman Turna, Bartın Pusula´ya yayın hayatında başarılar diledi.
Dün gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Arif Üçler ile görüşen Osman Turna, 5 Ekim pazartesi günü yayına başlayan gazetemizi ilk sayılarından itibaren takip ettiğini belirterek, "Bartın Pusula zengin içeriğiyle, düzgün dizgisiyle ve kaliteli baskısıyla hemen kendini belli ediyor. Yaygın basın ayarında gazete çıkarıyorsunuz. Bartın´da böyle bir gazeteye ihtiyaç vardı. Sizi tebrik ederim" dedi.

Bir kutlama da Doç. Erdoğan Atmış´tan
Gazetemizin Sahibi Ali Rıza Tığ başta olmak üzere Pusula´nın bütün çalışanlarını Bartın´da böyle bir gazete çıkardıkları için kutladığını belirten Turna, "Gazete gibi gazete çıkarıyorsunuz. Pusula´nın Bartın´a yön göstereceğine inanıyorum" diye konuştu. Osman Turna ve Arif Üçler, ziyaret sırasında Bartın´ın gündemindeki konuları değerlendirdi.
Bu arada Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdoğan Atmış´da dün gazetemizi telefonla arayarak başarılar diledi. Doç. Atmış, Bartın Pusula´nın Bartın´a hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Güneş Anaokulu Kurucusu Beyhan Demirok ve Makine Mühendisi Mehmet Yağcı´da gazetemizi telefonla arayarak, başarı dileklerini iletti.
Editör: Pusula Gazetesi