Bartın Valisi İsa Küçük, Ulus ilçesi Kaymakamlığı´nı ziyaret edip, Kumluca Beldesi´ndeki Çok Programlı Lisesi´ni (ÇPL) ziyaret etti.
Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın´ın Ulus ilçesine giderek Ulus Kaymakam Vekili Nevzat Karkalı´yı ziyaret etti. Kaymakam Vekili Nevzat Karkalı ile gündem konuları üzerine görüşmelerde bulunan Vali İsa Küçük, ilçeye yüksekokul açılması ve taşımalı eğitim konuları üzerinde ağırlıklı olarak durdu. Bartın Valisi İsa Küçük, daha sonra Kumluca ÇPL´de öğrencilerle sohbet etti.
Öğrencilere bol, bol kitap okumalarını, artık sadece okumanın yeterli olmadığını bunun yanında yazmanın da gerektiğini vurgulayarak, öğrencilerden okur-yazar olmalarını istedi. Türk ve dünya edebiyatı üzerine öğrencilere bilgiler aktaran Vali İsa Küçük, sınıftaki 2 öğrencinin okur-yazar olarak il bazında dereceye girmelerinin sevindirici olduğunu belirterek, okul kütüphanesine ve öğrencilere kitap hediye etti.

VALİ, KUMLUCA BELDESİNİ ZİYARET ETTİ
Bartın Valisi İsa Küçük, Kumluca Beldesi´ne giderek Belediye Başkanı Metin Çetin ile görüştü. Vali Küçük, daha sonra Yatılı İlköğretim Bölge Okulu´ndaki öğrenciler ile görüştü.
Bartın Valisi İsa Küçük, Ulus İlçesine bağlı Kumluca Beldesi´ne giderek Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin´i makamında ziyaret etti. Vali, Belediye Başkanı Metin Çetin´den belediye çalışmaları ve Kumluca Beldesi hakkında bilgiler aldı. Kış gelmeden hazırlıkların tamamlanması konusundaki isteğini Belediye Başkanı Metin Çetin ile paylaşan Vali İsa Küçük, Kumluca Atatürk YİBO´da da idarecilerle görüşmelerde bulundu.
2007 yılında başarılı öğrencilerin Marmaris tatili ile ödüllendirilmesi konusunda öğrencilerinin istekleri olduğunu Vali İsa Küçük´ün ileten okul idarecilerine uygulamanın bu sene de devam edeceğinin sözünü veren Vali İsa Küçük, "Öğrencilerimizden tek isteğimiz başarılı olmalarıdır" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi