AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Ulupınar mesajında bayramla ilgili şu ifadelere değindi:
Milletimizin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış ve huzur getirmesini diliyorum.
Kurban, Hz. İbrahim’ in sadakati, Hz. İsmail’ in teslimiyetidir. Kurban dostlukların oluşması, çoğalmasıdır. Kurban aile bağlarının kuvvetlenmesi, fakir fukaranın gözetilmesi, büyüklerin sayılması, küçüklerin sevilmesidir.Birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede olduğu bugünlerde, aziz milletimizin tek ses, tek vücut, tek yürek olması, terör odaklarının ülkemize karşı yaptıkları darbe girişimi ve eylemler karşısında verilen ve verilecek olan en güzel cevaptır.
Şehitlerimizin kanlarıyla, canlarıyla kazandığı, savunduğu bu topraklarda yaşayan bizlerin birbirimize bağlılığını hiç kimse engelleyemeyecektir
Özellikle İslam Aleminde ve ülkemizde yaraların sarıldığı, kardeşliğin ve beraberliğin pekiştiği bir bayram olması dileğiyle, 15 Temmuz’ da vatanı uğruna canını veren demokrasi şehitlerimize ve son günlerde PKK terör örgütünün eylemleri neticesinde hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’ tan rahmet, değerli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Bir kez daha ülkemizin, tüm İslam Aleminin ve insanlığın mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, barışın, kucaklaşmanın ve yardımlaşmanın hüküm sürdüğü bir dünya temenni ediyorum.
Editör: Pusula Gazetesi