Spor Toto 2&[#]8217;nci Lig Beyaz Grup&[#]8217;ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 2&[#]8217;nci hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Devrek Stadı&[#]8217;nda karşılaştığı ve 1-0 kazandığı Kocaeli Birlikspor maçının ardından hafta başında çalışmalarına başlayan kırmızı-lacivertliler, zorlu deplasman maçı öncesi oldukça moralli ve istekli. Bu durum, dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı&[#]8217;nda yapılan idmana da yansıdı. İdmana ısınma koşuları ile başlayan kırmızı-lacivertliler, ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Bu çalışmada futbolcuların neşeli ve oldukça hırslı oldukları gözlendi.
Sivas Belediyespor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlanan Zonguldak Kömürspor, önce kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı, ardından idmanın ana bölümünde taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Futbolcuları 3 gruba ayıran Teknik Direktör Şenol Demir, yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Bu maçta hızlı düşünerek hızlı oynamalarını isteyen Teknik Patron Demir, topu kaptırdıklarında da ani baskı kurmalarını isteyerek, Sivas maçında rakibe sıkı bir pres uygulayacağının sinyalini verdi. Savunmaya büyük önem veren Demir, savunma oyuncularına da yan top çalışması yaptırdı.
YOLCULUK BUGÜN...
Zorlu Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarının Zonguldak ayağını dün yaptığı idmanla noktalayan Zonguldak Kömürspor, bugün kentten ayrılacak. 10 Eylül 2016 Cumartesi günü oynanacak maç için bugün karayoluyla İstanbul&[#]8217;a hareket edecek kırmızı-lacivertliler, aynı gün havayoluyla Sivas&[#]8217;a uçacak.
Editör: Pusula Gazetesi