Orduyeri Mahallesi´nde aralıksız devam eden çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Belediye Başkanı Cemal Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin mahalleye gelerek dün başlayan yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın incelemeler sırasında mahallede bulunan vatandaşlar ve esnaflarla sohbet etti. Esnafların ve vatandaşların sorunları dinleyen Başkan Cemal Akın mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini de aldı. Başkan Akın ve Başkan Yardımcısı Çetin´e mahallede yaptıkları incelemeler sırasında Başkent Elektrik Bartın İşletme Müdürü Mustafa Dinçer de eşlik etti.


Kaynarca Mahallesi köprü istiyor
Çalışmalar sırasında Orduyeri ve Kaynarca Mahallelerinde ikamet eden bazı vatandaşlar yenilenen yollarından memnun olduklarını ancak yapılan çalışmalar yüzünden trafiğe kapatılan köprü´nün sıkıntı yarattığını, buna son olarak bölgede başlatılan yol yenileme çalışmalarının trafikte yarattığı sıkıntının eklendiğini belirttiler. Özellikle Kaynarca Mahallesi sakinleri bölgeye ikinci bir köprü yapılmasının şart olduğunu söylediler. Belediye Başkanı Cemal Akın, Orduyeri mahallesinin başlatılan çalışmalar bittekten sonra daha modern bir görünüm kazanacağını söyledi. Daha yaşanılabilir bir Bartın için çalıştıklarını kaydeden Başkan Akın, belediye imkanları nispetinde düzenlemeye ihtiyaç duyulan bütün mahalle ve sokaklarda gereken çalışmaları yapacaklarını ifade etti.


Sorunları çözmeye çalışıyoruz
Belediye Başkanı Cemal Akın, kendisine iletilen her sorunu çözmeye çalıştığını da söyledi. Orduyeri mahallesinde başlatılan yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarının 10-15 gün içinde bitmesi planlanıyor. Orduyeri mahallesinde köprünün başındaki kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın, Orduyeri´nde başlatılan yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarının kısa sürede bitmesinin planlandığını da kaydetti. Başkan Akın´ın vatandaşlarla yaptığı sohbet toplantısında Orduyeri mahallesi muhtarı İbrahim Kanbur´da hazır bulundu. Vatandaşlar, Orduyeri mahallesinde yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Akın´a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Cemal Akın, Orduyeri Mahallesi´nde yaptığı incelemelerin ardından vatandaşlarla sohbet etti. Köprüde başlatılan genişletme çalışmalarının 10-15 gün içinde bitmesi planlanıyor. Başkan Akın ve Başkan Yardımcısı Çetin´e mahallede yaptıkları incelemeler sırasında Başkent Elektrik Bartın İşletme Müdürü Mustafa Dinçer de eşlik etti.
Editör: Pusula Gazetesi