Orduyeri Mahallesi´nde görev yapan polis memurları, altında yapılan genişletme çalışmaları nedeniyle yaya geçişi için tehlikeli olan Orduyeri Köprüsü´nü kullanmak zorunda kalan minik öğrencilerin elinden tuttu. Köprüden polisler tarafından geçirilen minikler okullarına güvenli bir şekilde ulaştı.
Orduyeri köprüsünün altında başlatılan genişletme çalışmaları nedeniyle şantiyeye dönen mahallede tehlikeli bir ortam oluştuğu için devreye polisler girdi. Trafiğe kapatılan köprünün üzerinde yaya geçişi için ayrılan dar bölümden polisler tarafından geçirilen öğrenciler okullarına güvenle gittiler.
Orduyeri Mahallesi´nde bulunan okullarına gitmek için köprüyü kullanmak zorunda kalan minik öğrencilerin güvenliğini bölgede görev yapan polis ekiplerinin sağlaması takdir topladı.


Velilerin gözü arkada kalmıyor
Yapılan çalışmalar yüzünden sadece yayaların kullanabildiği köprüde herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması için polis memurlarının minik öğrencilere yardım etmesi öğrenci velilerinin içini ferahlattı.
Anaokulu öğrencisi miniklere köprüden geçişleri sırasında polislerin yanı sıra öğretmenleri, bazı veliler ve mahalle sakinleri de yardımcı oluyor.
Veliler çocuklarının güvenli bir şekilde okula gitmelerini sağlayan polislere ve öğretmenlere teşekkür etti. Bartın Emniyet Müdürlüğünün mahallede başlatılan çalışmalar tamamlanıncaya kadar miniklerin geçişine ve okullarına ulaşmalarına yardımcı olacağı öğrenildi. Polislerin, minik öğrencilerle yakından ilgilenmesi sonucunda, minik öğrenciler polis amcalarına teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi