AK Parti Alaplı İlçe Genişletilmiş İstişare Toplantısı Çayköy´de yapıldı.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığı´nın Genişletilmiş İstişare Toplantısı Çayköy´de Muhtar Ahmet Akgül´ün evinde yapıldı. Toplantıda Alaplı Belediye Meclis Üyesi Emine Çift´in AK Parti´nin 3. Olağan Büyük Kongresi´nde MKYK´ya seçilmesinin sevinci dile getirildi. Katılımcılar yeni siyaset yapılanmasıyla köylere yapılan projeler hakkında bilgi verdi. Muhtar Akgül´ün evinde AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu´nun Başkanlığındaki toplantıya MKYK´nın yeni üyesi Emine Çift, AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Öztürk, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle yönetim kurulu üyeleri, çevre köy muhtarları katıldı. Katılımcılara yemek verilmesinden sonra Genişletilmiş İstişare Toplantısına geçildi. AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, istişare toplantısının İlçe Kongresinin 1. yıldönümü olan 5 Ekim tarihinde yapılmasıyla Belediye Meclis Üyesi Emine Çift´in de Genel Merkez yöneticilerince MKYK´ya önerilerek seçilmesinin siyasetin güzel bir tesadüfü olduğunu vurgulayarak, &[#]8220;Siyaset halka hizmet verebilmekle birlikte güzellikleri de birlikte paylaşmamızı da sağlıyor. Geçen yıl bugün İlçe Kongremizi yapmıştık. Yerel seçimler döneminde Siyaset Akademisini 2´cilikle bitiren ve Hitabet Yarışması´nda önce Zonguldak birincisi olan değerli genç siyasetçi arkadaşımız Emine Çift, Türkiye birinciliğiyle ilçemizin ve bölgemizin onuru ve gururu olmuştu. AK Parti´nin 3. Olağan Büyük Kongresi´nde Başbakanımız ve genel başkan yardımcılarımızın önerisiyle MKYK´ya seçilmesi ayrı bir sevinç ve gurur vesilesi oldu. Kendisini içtenlikle kutluyor ve siyaset yolunda başarılar diliyoruz. Emine arkadaşımız Sakarya´dan Samsun´a kadar olan Batı Karadeniz bölgesinde MKYK´ya giren ve bizleri çok büyük on urlara ulaştıran arkadaşımızı bir kez daha kutluyoruz. Siyaset fırsatların değerlendirilmesi ve kullanılmasıdır. Bu başarıyla biz ilçe olarak siyasette belirli bir derecemiz olduğunun da bilincindeyiz. Emine arkadaşımız bundan sonra Ankara´da işini sürdürecek. Önümüzdeki günlerde arkadaşımıza geniş kapsamlı bir etkinlik ve basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtacağız. Bizim de 3. Olağan Büyük Kongreden çıkan yeni süreci gerçekleştirecek siyaset içerisinde daha çok şevkle ve çok dikkatli çalışmamız gerekiyor. Yeni sürecin ilçemize, bölgemize ve milletimizde hayırlara vesile olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
MKYK Üyesi Emine Çift ise, &[#]8220;Siyasette hedefli olmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyorum. Sorunluluğumu taşıdığım görevde daima geleceği gerçekleştirmek için çalışırken en büyük gücü bana destek verenlerden ve bana inananlardan alacağım&[#]8221; dedi.
İl genel meclisi üyeleri de, Alaplı´nın köylerinde İller Bankası destekli projelerin yaşama geçirilmesi konusundaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye meclis üyeleri de, belediye çalışmalarıyla kapalı pazaryerinin Düzce´de Delta Holding´e satışı girişimine yönelik gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Bu hafta Düzce´ye giderek görüşeceklerini ifade ettiler.
Bundan sonraki toplantının bir başka köyde yapılmasına karar verildi.
Editör: Pusula Gazetesi