Bartın Atatürk Stadı´nda yapılan Bartınspor, Kardemir Karabükspor hazırlık maçı taraftarların tezahüratları eşliğinde yapıldı.
Karşılaşmaya katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Bartınspor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın ve daire amirleri karşılaşmayı şeref tribününden izlediler. Maçın ilk yarı sonucu 1 - 1 beraberlikle çekişmeli geçerken, ikinci yarı yapılan oyuncu değişiklikleriyle 4 - 1 Bartınspor galibiyetiyle sonuçlandı. İlk yarı 30´uncu dakikada Kardemeir Karabüksporlu Fatih ile 1 - 0 öne geçerken etkili pozisyonlarda bulunamadı. Bartınspor ise birçok pozisyona girmesine rağmen, girdiği bu pozisyonların sadece birini değerlendirip 42´inci dakikada Salih Karalar´ın golüyle 1 - 1´lik beraberliği yakaladı.
İkinci yarı yapılan oyuncu değişiklikleriyle farklı bir oyun sergileyen iki takım antrenörü de gol bulmak için çabaladı. Golü erken bulan taraf ise 51´inci dakikada İcen ile Bartınspor oldu. Maçın en önemli anlarını ve en beğenilen golleri atan ise 71 ve 78´inci dakikalarda Titi oldu. Gana´dan deneme amaçlı maça çıkarılan Osman, Kuaşi ve Titi, taraftar tarafından sevgiyle karşılandı. Titi attığı gollerle ve çıkardığı güzel futbolla, maçın yıldızı seçildi.

Editör: Pusula Gazetesi